top of page
  • Kaparesta

Kaip prižiūrėti granito plokštes?


Kaip priziurėti granito plokstes

Granito plokštės yra ilgaamžės ir tvirtos, tačiau joms vis tiek reikia tinkamos priežiūros, kad jos atrodytų gerai ir tarnautų ilgai. Štai keletas patarimų, kaip priziūrėti granito plokštes:

Valymas: Naudokite švelnius, neutralius valiklius ir minkštas šluostes, kad išvengtumėte paviršiaus įbrėžimų ar pažeidimų. Vengti rūgštinių ar abrazyvinių valiklių, kurie gali pažeisti granito paviršių.

Apdorojimas: Granito paviršių galima apdoroti specialiais apsauginiais sluoksniais, kurie padeda apsaugoti nuo dėmių ir drėgmės įsiskverbimo. Tokius produktus paprastai galite įsigyti specializuotose parduotuvėse ar internete. Taip pat galite įsigyti pas mus.

Atsparumas dėmėms: Aplankant kapavietę rekomenduojama būtinai nuvalyti granito plokštes, nurinkti lapus, šakeles. Granitas turi mikro poras kuriose pūnantis lapas ar šakelė gali palikti dėmes. Labai rekomenduojame nestatyti žvakių tiesiogiai ant plokščių arba naudokite žvakes kurios turi padėkliukus. Sudegusi žvakė gali palikti dėmę.



Jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, o gal reikalinga specialisto pagalba? Kreipkitės į mus, asakysime į visus Jums rūpimus klausimus jeigu reikės padėsime.


Kaparesta


Reikalinga pagalba? Norite sutvarkyti savo artimūjų kapavietę?Susisiekite su mumis ir palikite visus rūpesčius mums. +37064346669




130 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page